Links

Links naar eigen websites

Bij Stichting PiTi kun je ontdekken dat je vele mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen. Er is tijd, ruimte en een rijke leeromgeving waar je kunt werken aan een opleiding, waar je bezig kunt met allerlei doe-activiteiten en waar je geaccepteerd wordt zoals je bent.

Op onze eigen Facebookpagina plaatsen we regelmatig het laatste nieuws van Stichting PiTi.

 

Links met betrekking tot samenwerking

PiTi werkt samen met Paletzorg, een samenwerkingsverband van zelfstandig ondernemende zorgverleners en aanvullende organisaties in Noord Nederland waar onder psychologe Lilian Moget.

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkent en begeleidt leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. Studenten krijgen zo de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan, en bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben.

AnneLiefs is een webwinkel waar je terecht kunt voor vrolijke, kleurrrijke patchworkstoffen en materialen om de mooiste quilts te maken. Sinds 1 mei 2019 kun je bij AnneLiefs ook offline shoppen aan het Zuiderdiep 74 te Nieuw Buinen​. Quilts met een betekenis, een mooie herinnering voor later.

Vonny’s Vintage