Crazy Christmas Challenge

(een mini-mini quilt uitdaging)

Met het binnenkomen van de kerststoffen begon bij ons de inspiratie te stromen!
Kerst staat voor ons voor warmte, gezelligheid, samenzijn, verbinding, delen en terugkijken naar het jaar dat achter ons ligt.
Een jaar waarin ook voor ons alle drie veel is gebeurd, leuk en zeker ook minder leuk, en dat zal voor u waarschijnlijk niet anders zijn.

Om samen met u de kerstsfeer in onze winkel en etalage vorm te geven en zo feestelijk het jaar af te sluiten hebben we het volgende bedacht: een mini-mini kerstquiltjes uitdaging met de naam Crazy Christmas Challenge. Het mag zo feestelijk, druk, versierd, gekleurd, gek of juist sereen als u het maar kunt bedenken en creëren.

Er zijn een paar spelregels om aan de uitdaging mee te doen:
• Kerst staat centraal in dit mini-mini-quiltje. Het is leuk als u in een kort verhaaltje, op A4-tje, iets wilt delen over hoe dit quiltje past bij uw kerstgevoel. We hangen de A4-tjes ook op in de winkel. Dit is echter geen voorwaarde om mee te kunnen doen.
• De afmetingen zijn maximaal A-4 formaat(!) bij 2-dimensionaal werkstuk
• De afmeting bij een 3-dimensionaal werkstuk is maximaal 20x20x20
• Insturen (langsbrengen mag natuurlijk ook, thee en koffie staat klaar) vóór 30 november 2018. Ons adres is: Zuiderdiep 74, 9521 AV in Nieuw-Buinen.
• Vanaf 3 december t/m begin januari hangen ze in de etalage van de winkel aan een grote kerstboom van natuurlijke materialen.
• Ophalen kan weer vanaf 8 januari. Natuurlijk kunnen we ze ook opsturen. Wilt u daarvoor dan alvast een geadresseerde en gefrankeerde retourenvelop, of doosje, meesturen met uw quiltje?

Omdat een uitdaging extra leuk is als er ook iets kan worden gewonnen, hebben we 3 bescheiden prijzen in de vorm van cadeaubonnen, te besteden in de winkel van Punt 74, beschikbaar gesteld.

We hebben Albert en Frea Fischer, voormalig eigenaren van De Naaidoos, bereid gevonden de inzendingen te beoordelen. Met hun jarenlange ervaring in de quiltwereld zullen ze dat ongetwijfeld met veel enthousiasme en deskundigheid doen.

Iedereen is vrij in de stijl, de kleuren en de technieken die gebruikt worden.
Wij laten ook Albert en Frea vrij in de criteria die zij hanteren om tot een keuze te komen.

We maken de winnaar bekend op onze kerstborrel op vrijdag 21 december om 15.00 uur. U bent van harte welkom om hierbij te zijn, er staat een hapje en een drankje voor u klaar.
Mocht u de winnaar zijn en niet op de borrel zijn, krijgt u van ons bericht. Over de uitslag kan dan ook niet worden gecorrespondeerd.

Doet u mee?

Jolanda en Susanne